Il Carpaccio

Il Carpaccio is een Italiaans restaurant gelegen aan Bethlehemkerkplein 34 in Zwolle.

Meer informatie over Il Carpaccio in Zwolle

Het restaurant IL Carpaccio in Zwolle biedt een uitgebreide menukaart met diverse Italiaanse gerechten. Op het menu staan onder andere verse oesters, bruschetta, carpaccio in verschillende varianten, salades, pasta en risotto gerechten, en verschillende desserts zoals tiramisu en ijs. Het restaurant heeft een trendy en gezellige sfeer en de bediening is vriendelijk en attent. Het eten wordt als heerlijk ervaren en de service is goed. Het restaurant is een aanrader voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Het adres van het restaurant is IL Carpaccio, Bethlehems Kerkplein 3, 8011 PH Zwolle.

Wil je weten wat Il Carpaccio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Carpaccio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Carpaccio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Carpaccio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Il Carpaccio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Carpaccio

Bezoekers bekeken ook