Iliana’s Greek Street food

Iliana’s Greek Street food is een Grieks restaurant gelegen aan Melkmarkt 35 in Zwolle.

Meer informatie over Iliana’s Greek Street food in Zwolle

Iliana's Taverna is een Grieks restaurant gevestigd in Zwolle. Ze serveren authentiek Grieks street food, zoals Gyros, Souvlaki en pitabroodjes. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, zoals de Gyros en Souvlaki die rechtstreeks uit Athene komen. De pita's worden gebakken door een van de oudste pitabakkers in Thessaloniki. De tzatziki wordt zelf gemaakt met Griekse yoghurt, knoflook, komkommer en kruiden. De gerechten worden bereid met Dodoni Feta, gedroogde kruiden uit Kreta en olijfolie en olijven uit Kalamata. Het restaurant is open van maandag tot en met zondag en biedt zowel bezorging als afhalen en ter plaatse eten. Het menu bevat onder andere Pita Gyros, Merida Mixed Grill en Choriatiki (Griekse salade). Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via de website of telefoon.

Wil je weten wat Iliana’s Greek Street food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iliana’s Greek Street food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iliana’s Greek Street food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iliana’s Greek Street food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Iliana’s Greek Street food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iliana’s Greek Street food

Bezoekers bekeken ook