India palace zwolle

India palace zwolle is een Indiaas restaurant gelegen aan Oude Vismarkt 25-27 in Zwolle.

Meer informatie over India palace zwolle in Zwolle

India Palace is een restaurantketen met vestigingen in Apeldoorn en Zwolle. Ze bieden een portfolio aan restaurants waar gastvrijheid en culinair genieten centraal staan. De restaurants hebben prachtige ruimtes, een leuke sfeer en traditionele Indiase kookkunsten. Het menu bestaat uit gerechten gemaakt van het beste vlees, verse vis en mooie groenten. Al het vlees is halal en de kruiden en groenten zijn vers. De chefs van India Palace zijn bekend om hun kookkunsten en alleen de beste koks uit India werken hier. Reserveren kan gemakkelijk bij elk filiaal.

Wil je weten wat India palace zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van India palace zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij India palace zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je India palace zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar India palace zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. India palace zwolle

Bezoekers bekeken ook