Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V.

Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V. is een Skischool gelegen aan Industrieweg 31 in Zwolle.

Meer informatie over Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V. in Zwolle

Het Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle is de ideale plek om te skiën, snowboarden en je techniek te verbeteren. Met ruim 20 jaar ervaring biedt de skischool lessen aan voor zowel beginners als gevorderden, jong en oud. Het centrum heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de gouden skischoen award. Veiligheid, professionaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel bij de skischool. Naast individuele lessen zijn er ook complete cursussen te boeken. Voor kinderen is er de 'kidsclub' waar zij spelenderwijs kunnen kennismaken met de sport. Het centrum biedt ook diensten zoals bedrijfsfeesten en kinderfeestjes aan. Kortom, bij het Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle kun je terecht voor een geweldige wintersportervaring in eigen land.

Wil je weten wat Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle B.V.

Bezoekers bekeken ook