Infobits

Infobits is een Softwarebedrijf gelegen aan Bremenstraat 99 in Zwolle.

Meer informatie over Infobits in Zwolle

De tekst gaat over de on-line helpdesk van Infobits. Klanten met een telefonisch support contract kunnen het telefoonnummer van de helpdesk vinden op hun persoonlijke helpdeskpagina. Klanten met een InfokasV3 of TS Pos licentie kunnen inloggen op de Mijn account pagina en daar een support ticket aanmaken. Voor filantropische instellingen die gratis producten aanbieden, is er een gratis kassasoftware licentie in combinatie met gratis support. Support kan worden aangevraagd via een ticket, waarbij de responstijd afhangt van de SLA status. Er zijn verschillende SLA opties beschikbaar, met bijbehorende responstijden. Het is belangrijk dat klanten regelmatig een back-up maken van hun gegevens. Er wordt geadviseerd om dit handmatig te doen, maar er kan ook een script worden ingesteld om automatisch back-ups te maken. De bestanden kunnen worden opgeslagen in een on-line map zoals Dropbox of OneDrive.

Wil je weten wat Infobits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Infobits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Infobits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Infobits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Infobits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Infobits

Bezoekers bekeken ook