Ingeburgerd

Ingeburgerd is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Markt 25 in Zwolle.

Meer informatie over Ingeburgerd in Zwolle

Ingeburgerd Zwolle is een restaurant dat gespecialiseerd is in burgers. Op hun menu vind je burgers voor iedereen, of je nu groot, klein, carnivoor, vegetarisch, veganistisch of allergisch bent. Het restaurant serveert puur en eerlijk eten, zoals bio-burgers en andere lekkernijen die elke dag vers zijn. Je kunt hier terecht voor een lunch, borrel of diner, en ze hebben ook een fijn terras waar je kunt genieten van de zon. Ingeburgerd bevindt zich op de Nieuwe Markt in Zwolle. Je kunt het restaurant bereiken op het telefoonnummer 038 - 820 099 4 om te reserveren. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 22:00 uur, en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Ingeburgerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ingeburgerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ingeburgerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ingeburgerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ingeburgerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ingeburgerd

Bezoekers bekeken ook