Intens Schoonheidssalon

Intens Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Herfterlaan 50 in Zwolle.

Meer informatie over Intens Schoonheidssalon in Zwolle

Over een kleine 14 dagen is het al kerst en daarom biedt de schoonheidssalon SANTA MOMENT aan. Tijdens deze behandeling kun je genieten van heerlijke massages en gebruikmaken van rijke producten. Na afloop krijg je een glaasje bubbels en een presentje voor thuis. De behandeling duurt 60 minuten en kost € 79,-. Je kunt een afspraak maken via het bezoekadres in Zwolle of via telefoon of e-mail. Daarnaast kun je de schoonheidssalon volgen op Facebook.

Wil je weten wat Intens Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intens Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intens Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intens Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Intens Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intens Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook