Intermax Zwolle

Intermax Zwolle is een IT-consultancy gelegen aan Eekwal 3 in Zwolle.

Meer informatie over Intermax Zwolle in Zwolle

Intermax is een IT-partner die zich richt op het bieden van IT-oplossingen voor organisaties die cruciaal zijn voor de maatschappij. Ze streven naar maximale veiligheid en beschikbaarheid van IT en leggen de focus op lange termijnrelaties met hun klanten. Intermax biedt verschillende oplossingen, zoals cloud infrastructuur, IT operations, managed applicaties, platformdiensten, security & compliance en de veilige desktop. Ze werken veel voor organisaties in de zorgsector en streven naar duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. Intermax is recent gecertificeerd volgens de CO2-Prestatieladder trede 3 en werkt samen met JINC om kinderen te helpen bij hun start op de arbeidsmarkt. Ze hebben ook de IT-infrastructuur van het IJsselland Ziekenhuis overgenomen.

Wil je weten wat Intermax Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intermax Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intermax Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intermax Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Intermax Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intermax Zwolle

Bezoekers bekeken ook