Inthebox Sportverzorging

Inthebox Sportverzorging is een Sportwinkel gelegen aan Botervatstraat 3 in Zwolle.

Meer informatie over Inthebox Sportverzorging in Zwolle

Inthebox Sportverzorging is een bedrijf dat sportverzorgingsproducten aanbiedt aan (amateur)voetballers in Nederland. Ze bieden een verzorgingsbox aan waarmee spelers blessures kunnen voorkomen en genezen. Het bedrijf maakt gebruik van producten die ook door sportverzorgers worden gebruikt, maar het verschil is dat de spelers zelf hun eigen verzorger zijn. Daarnaast biedt Inthebox ook gratis verzending aan bij bestellingen vanaf €30 en wordt er beloofd dat bestellingen die voor donderdag worden geplaatst, op vrijdag worden bezorgd. Momenteel is er ook een End of Season Sale met 10% korting op alles.

Wil je weten wat Inthebox Sportverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inthebox Sportverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inthebox Sportverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inthebox Sportverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Inthebox Sportverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inthebox Sportverzorging

Bezoekers bekeken ook