Irias Informatiemanagement BV

Irias Informatiemanagement BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Van Nagellstraat 2 in Zwolle.

Meer informatie over Irias Informatiemanagement BV in Zwolle

Irias is een bedrijf dat zich richt op het efficiënt en effectief inzetten van data. Ze maken gebruik van prototypes om snel duidelijk te maken wat er mogelijk is. Door hun kennis van de domeinen verkeer, water en natuur kunnen ze open data optimaal integreren met de data van hun klanten. Irias heeft ervaren software engineers die GIS-oplossingen (GEO-IT systemen) kunnen bieden voor bijna elke organisatie. Ze adviseren, ontwerpen, bouwen en beheren op verzoek van hun klanten. Het uitgangspunt van Irias is dat hun software door iedereen gebruikt kan worden zonder specifieke kennis of uitgebreide instructies.

Wil je weten wat Irias Informatiemanagement BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irias Informatiemanagement BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irias Informatiemanagement BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irias Informatiemanagement BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Irias Informatiemanagement BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irias Informatiemanagement BV

Bezoekers bekeken ook