Itten Suginami Aikikai

Itten Suginami Aikikai is een Aikidoschool gelegen aan Windesheim, On Campus Parkeren P1 in Zwolle.

Meer informatie over Itten Suginami Aikikai in Zwolle

Itten Suginami Aikikai is een traditionele dojo die Aikido aanbiedt voor jong en oud. Ze zijn recentelijk verhuisd naar Zwolle en bieden nu aparte lessen aan voor jeugd en jongeren. De dojo staat open voor zowel beginners als mensen die al ervaring hebben met andere vechtsporten. De volwassenen trainen onder leiding van Alec Corper Sensei, terwijl Marcel en Hilje de jeugdlessen verzorgen. Alec Sensei heeft uitgebreide kennis van martial arts en leidt de studenten naar de geheimen van Aikido en budo. De dojo trekt studenten uit verschillende steden, waaronder Hattem, Dalfsen, Deventer, Apeldoorn, Kampen, Emmeloord, Steenwijk en Amsterdam. Aikido heeft geen wedstrijden en biedt vele voordelen voor kinderen, jongeren en volwassenen, zoals concentratie, samenwerking, lichaam en geest integratie, veiligheid, fitheid, zelfvertrouwen en bewustzijn. Itten Suginami Dojo richt zich op de ontwikkeling van de hele mens en biedt training in interne vechtkunst. De nadruk ligt op de ontwikkeling van technische vaardigheden in combinatie met geestelijke en emotionele groei.

Wil je weten wat Itten Suginami Aikikai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Itten Suginami Aikikai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Itten Suginami Aikikai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Itten Suginami Aikikai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Itten Suginami Aikikai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Itten Suginami Aikikai

Bezoekers bekeken ook