Ivo Boerdam + Creative Ideas

Ivo Boerdam + Creative Ideas is een Consultant gelegen aan Oude Deventerstraatweg 64 in Zwolle.

Meer informatie over Ivo Boerdam + Creative Ideas in Zwolle

Ivo Boerdam is een sociaal ondernemer uit Zwolle die werkt aan creatieve oplossingen voor duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Hij geeft advies, ontwikkelt ideeën, leidt projecten, geeft inspiratie, verzorgt communicatie en maakt gebruik van technologie. Hij gebruikt de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDGs) als leidraad om samen te werken met overheden, bedrijven, onderwijs en inwoners voor een duurzaam ontwikkelde wereld. Ivo werkt het best in creatieve, experimentele, complexe en duurzame omgevingen en kan praktische hulp bieden bij de implementatie. Hij heeft gewerkt voor verschillende organisaties en wordt aanbevolen om zijn sociale intelligentie, creatieve digitale vaardigheden en radicale eerlijkheid. Hij wordt omschreven als een doener met innovatieve ideeën die goed kan communiceren met verschillende stakeholders en projecten tot resultaat brengt. Ivo heeft samengewerkt met Climate Campus en heeft mooie resultaten behaald, zoals een kennisagenda en een kennisbank. Hij is beschikbaar voor contact via e-mail of Whatsapp.

Wil je weten wat Ivo Boerdam + Creative Ideas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ivo Boerdam + Creative Ideas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ivo Boerdam + Creative Ideas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ivo Boerdam + Creative Ideas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ivo Boerdam + Creative Ideas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ivo Boerdam + Creative Ideas

Bezoekers bekeken ook