JaffaJaffa - Stunning Streetfood

JaffaJaffa - Stunning Streetfood is een Restaurant gelegen aan Broerenkerkplein 13 in Zwolle.

Meer informatie over JaffaJaffa - Stunning Streetfood in Zwolle

JaffaJaffa is een restaurant in Zwolle dat zich specialiseert in streetfood van over de hele wereld. Het restaurant is gevestigd in een historisch gebouw en heeft drie verdiepingen, waaronder een bar, een markt en een keuken. Het heeft ook een groot terras aan het water. Bij JaffaJaffa kun je genieten van verschillende soorten streetfood, zoals authentieke delicatessen en funky fusions. Het menu verandert regelmatig en bevat gerechten uit verschillende culturen, waaronder veganistische, vis- en vleesgerechten. Het restaurant maakt gebruik van lokale en duurzame ingrediënten en verspilt geen voedsel. JaffaJaffa biedt ook cadeaubonnen aan en heeft een evenementenlocatie voor feesten en partijen.

Wil je weten wat JaffaJaffa - Stunning Streetfood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JaffaJaffa - Stunning Streetfood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JaffaJaffa - Stunning Streetfood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JaffaJaffa - Stunning Streetfood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar JaffaJaffa - Stunning Streetfood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JaffaJaffa – Stunning Streetfood

Bezoekers bekeken ook