Javende

Javende is een IT-consultancy gelegen aan Hasselterdijk 35N in Zwolle.

Meer informatie over Javende in Zwolle

JAVENDE is een partner die gespecialiseerd is in SAP CRM, ECC en integratie vraagstukken. Ze helpen bij het blauwdrukken, implementeren en beheren van SAP systemen. Naast reguliere SAP certificeringen hebben ze ook algemene CRM certificeringen en zijn ze geregistreerd CRM Professional (RCP). Ze zijn gesprekspartner vanaf de business kant tot aan de IT implementatie kant. Hun CRM specialiteiten zijn onder andere activity management, marketing en campagnebeheer, lead en opportunity management, sales- en servicemanagement en klantinteractiecentrum. Ze hebben ook expertise in ECC, zoals SD en MM processen en integratie met SRM. Daarnaast bieden ze integratiediensten aan, zoals master data en transactie data synchronisatie tussen CRM, ECC en SRM, integratie met BW en Enterprise Portals, en integratie met behulp van BSP / Webdynpro / webservices en Human Inference.

Wil je weten wat Javende verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Javende of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Javende? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Javende het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Javende reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Javende

Bezoekers bekeken ook