Joanna Hairstyling

Joanna Hairstyling is een Kapper gelegen aan Weteringpark 7 in Zwolle.

Meer informatie over Joanna Hairstyling in Zwolle

Joanna Hairstyling is een kapsalon gelegen in Zwolle sinds 2019. De salon biedt verschillende behandelingen aan voor zowel dames als heren, zoals knippen, wassen, föhnen en baard trimmen. De prijzen variëren van € 21,50 voor heren tot € 60,50 voor spoeling bij dames. Daarnaast is de salon gespecialiseerd in haardonaties, waarbij het haar minimaal 30 cm lang moet zijn en zowel behandeld als onbehandeld haar geaccepteerd wordt. Joanna wordt geprezen als een vakvrouw die in staat is tot totale metamorfoses. De salon is geopend op maandag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden per dag.

Wil je weten wat Joanna Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joanna Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joanna Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joanna Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Joanna Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joanna Hairstyling

Bezoekers bekeken ook