Joshua Agteres

Joshua Agteres is een Personal trainer gelegen aan Veemarkt 22A in Zwolle.

Meer informatie over Joshua Agteres in Zwolle

Joshua Agteres is opgegroeid in het dorpje Wilsum en heeft zich vanaf zijn veertiende beziggehouden met freestyle voetbal. Zijn opnames op social media zorgden voor zijn eerste uitnodigingen, waaronder een TV-debuut in een commercial van Nuon en een optreden op de EO Jongerendag. Hij startte zijn eigen bedrijf, Freestyler Josh, en kreeg diverse opdrachten, variërend van optredens in een stadion tot een freestyle clinic in een jeugdgevangenis. Door zijn achtergrond in het onderwijs en zijn vele voetbaluitnodigingen, behaalde hij zijn Trainer/Coach-diploma en volgde hij verschillende cursussen. Hij kwam in aanraking met Rene Meulensteen en zijn visie op voetbaltechniektraining sprak hem aan. Deze methode vormt nu zijn basis en combineert hij met pedagogisch onderwijs, freestyle en braintraining. Naast voetbal is Joshua in 2016 gestart met een entertainmentbedrijf genaamd Freestyler Josh. Door zijn netwerk kwam hij op het idee om een website te creëren voor artiesten genaamd Entertainmens. In 2020 startte hij een nieuwe online onderneming genaamd Jouw Speeltuin, een webshop in buitenspeelgoed.

Wil je weten wat Joshua Agteres verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joshua Agteres of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joshua Agteres? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joshua Agteres het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Joshua Agteres reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joshua Agteres

Bezoekers bekeken ook