Judo Zwolle

Judo Zwolle is een Vechtsportschool gelegen aan Campus 2 in Zwolle.

Meer informatie over Judo Zwolle in Zwolle

Judo Zwolle is een judoclub die al meer dan 20 jaar actief is in Zwolle. Ze bieden judolessen en trainingen aan voor verschillende doelgroepen, op verschillende locaties in Zwolle. Judo heeft veel positieve elementen, zoals motorische vaardigheden en het leren van respect, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Bij Judo Zwolle staat leren op een plezierige manier voorop en ze bieden lessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar, inclusief kinderen met autisme en speciaal onderwijs. Ook volwassenen kunnen bij hen terecht. Er zijn wedstrijdtrainingen beschikbaar voor judoka's vanaf 9 jaar. Judo Zwolle neemt regelmatig deel aan regionale en landelijke wedstrijden en nationale kampioenschappen. Je kunt een proefles volgen om te kijken of judo geschikt is voor jou. De contactinformatie en lesdagen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Judo Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Judo Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Zwolle

Bezoekers bekeken ook