Kapel R.K. Kerkhof Zwolle

Kapel R.K. Kerkhof Zwolle is een Kerk gelegen aan Bisschop Willebrandlaan 63 in Zwolle.

Meer informatie over Kapel R.K. Kerkhof Zwolle in Zwolle

Het Rooms Katholiek Kerkhof Zwolle is een begraafplaats die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn geopend van 1 april tot en met 2 november van 9.00 uur tot 19.30 uur en van 3 november tot en met 31 maart van 9.00 uur tot 16.30 uur. Het kerkhof voert het werk van het begraven van overledenen uit volgens de christelijke traditie van de zeven werken van barmhartigheid. Er wordt geen onderscheid gemaakt op basis van geloof, geslacht of andere factoren, maar er wordt wel verwacht dat bezoekers betrokken zijn bij de eigenheid van het kerkhof.

Wil je weten wat Kapel R.K. Kerkhof Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapel R.K. Kerkhof Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapel R.K. Kerkhof Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapel R.K. Kerkhof Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kapel R.K. Kerkhof Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapel R.K. Kerkhof Zwolle

Bezoekers bekeken ook