Kapsalon Afee

Kapsalon Afee is een Kapper gelegen aan Hoogstraat 115-C in Zwolle.

Meer informatie over Kapsalon Afee in Zwolle

Kapsalon Afee in Zwolle is blij dat ze weer open kunnen zijn in het nieuwe jaar van 2022. Ze zorgen ervoor dat ze verantwoord en veilig kunnen werken door zich aan een hygiëneprotocol te houden. Als klanten verkoudheidsklachten hebben in de afgelopen 24 uur, wordt hen gevraagd om een nieuwe afspraak te maken. Voor het maken of annuleren van een afspraak kunnen klanten mailen naar contact@kapsalonafee.nl of bellen naar 038-4223190. Daarnaast kunnen klanten ook online shoppen voor producten, styling en verzorging via de webshop van Kapsalon Afee. Ze benadrukken het belang van gezond blijven en geven aan dat behandelingen volgens afspraak zijn. De openingstijden en contactgegevens zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Kapsalon Afee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Afee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Afee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Afee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kapsalon Afee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Afee

Bezoekers bekeken ook