Kapsalon Gerlinda

Kapsalon Gerlinda is een Kapper gelegen aan Stien Eelsinghstraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Kapsalon Gerlinda in Zwolle

Kapsalon Gerlinda in Zwolle-Zuid is een professionele kapsalon waar je terecht kunt voor diverse behandelingen zoals knippen, kleuren, stylen en permanenten. Ze bieden ook speciale kapsels voor feesten en bruiloften. De tarieven zijn aantrekkelijk en er is een spaarsysteem voor extra voordeel. Je kunt zowel met als zonder afspraak langskomen. De salon werkt met producten van het merk Keune en deze zijn ook te koop in de salon. Daarnaast biedt de salon ook stomerij- en wasserijdiensten aan. Tot slot verkopen ze leuke cadeautjes en is het adres van de salon veranderd naar Stien Eelsinghstraat 4, 8017 HS Zwolle-Zuid. De openingstijden zijn verschillend per dag.

Wil je weten wat Kapsalon Gerlinda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Gerlinda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Gerlinda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Gerlinda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kapsalon Gerlinda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Gerlinda

Bezoekers bekeken ook