Kapsalon Kamphorst 🙂

Kapsalon Kamphorst 🙂 is een Kapper gelegen aan Assendorperstraat 173 in Zwolle.

Meer informatie over Kapsalon Kamphorst 🙂 in Zwolle

Samenvatting Kapsalon Kamphorst is een kapsalon die al 3 generaties bestaat en gespecialiseerd is in verschillende behandelingen. Ze onderscheiden zich door het creëren van een kapsel dat het gezicht omlijst en het knippen op de natuurlijke valling. Ze werken samen met het merk Finnley's en bieden ook workshops aan voor krullen knippen. Daarnaast hebben ze een kindersalon waar gespecialiseerde kinderkappers werken. Ze hechten veel waarde aan goed contact en geven na afloop van de behandeling altijd een verrassing aan kinderen. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar het telefoonnummer of langsgekomen worden in de salon. De kapsalon bestaat al 85 jaar en is een familiebedrijf dat van moeder op dochter is overgegaan.

Wil je weten wat Kapsalon Kamphorst 🙂 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Kamphorst 🙂 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Kamphorst :)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Kamphorst 🙂 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kapsalon Kamphorst 🙂 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Kamphorst 🙂

Bezoekers bekeken ook