Kapsalon 't Schaartje

Kapsalon 't Schaartje is een Kapper gelegen aan Assendorperstraat 8 in Zwolle.

Meer informatie over Kapsalon 't Schaartje in Zwolle

Kapsalon 't Schaartje is een kapsalon waar zowel heren, dames als kinderen welkom zijn. Ze vinden het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en luisteren altijd naar de wensen van de klant om het beste resultaat te behalen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen voor dames en heren, kleuringen, permanente behandelingen en het opsteken van het haar. Het is mogelijk om een afspraak te maken, maar klanten kunnen ook binnenlopen en kijken of er tijd is bij de gediplomeerde kapsters. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Kapsalon 't Schaartje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon 't Schaartje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon 't Schaartje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon 't Schaartje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kapsalon 't Schaartje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon ’t Schaartje

Bezoekers bekeken ook