KEES

KEES is een Restaurant gelegen aan Spinhuisplein 14 in Zwolle.

Meer informatie over KEES in Zwolle

KEES, voorheen bekend als Koperen Kees, is een restaurant in Zwolle dat zich bevindt in het theater. Het restaurant is vernoemd naar een merkteken op het toneel dat technici gebruiken om decor, licht en geluid te plaatsen. Bij KEES kunt u genieten van shared dining van de chef, waarbij u uw eten deelt en meerdere gerechten proeft. Er is geen standaard menu, maar u kunt kiezen voor een proeverij van voor-, hoofd- of nagerechten vanaf 2 personen voor € 38,50 per persoon. Als u liever een iets minder uitgebreid diner wilt, kunt u kiezen voor het 2-gangen theaterseizoens menu voor € 29,50 per persoon. Het restaurant is geopend vanaf 17.00 uur op voorstellingsavonden en reserveringen kunnen alleen online worden gemaakt. Voor vragen en dieet- en allergiewensen kunt u contact opnemen via de reserveringsmodule of info@keesindespiegel.nl. Het restaurant is gevestigd in Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel in Zwolle. Kaartverkoop is mogelijk via 0900 - 1435 of aan de kassa van de theaters.

Wil je weten wat KEES verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KEES of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KEES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KEES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar KEES reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KEES

Bezoekers bekeken ook