Kerk van Jezus Christus

Kerk van Jezus Christus is een Kerk gelegen aan Mozartlaan 8 in Zwolle.

Meer informatie over Kerk van Jezus Christus in Zwolle

In deze tekst wordt uitgelegd dat de kerk een directe en positieve invloed heeft op ons leven, opvoeding, behandeling van anderen en het omgaan met moeilijkheden. De kern van het geloof is Jezus Christus en door meer over zijn leringen te leren en Hem te volgen, kan men dichter bij Hem komen. Men wordt uitgenodigd om de erediensten, activiteiten en programma's bij te wonen om de vreugde van het evangelie te ervaren en deel uit te maken van een gemeenschap waar broederschap, dienstbaarheid en liefde centraal staan. Ongeacht welke beproevingen men krijgt, wordt benadrukt dat Jezus het mogelijk maakt om ze te overwinnen.

Wil je weten wat Kerk van Jezus Christus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk van Jezus Christus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk van Jezus Christus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk van Jezus Christus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kerk van Jezus Christus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk van Jezus Christus

Bezoekers bekeken ook