KFC

KFC is een Snackbar gelegen aan Oude Meppelerweg 1 in Zwolle.

Meer informatie over KFC in Zwolle

In de tekst worden verschillende onderwerpen besproken met betrekking tot KFC. Zo wordt er gesproken over het vinden van een KFC in de buurt, de altijd lage deals die beschikbaar zijn, de mogelijkheid om up-to-date te blijven via de nieuwsbrief, het vinden van coupons voor KFC-aanbiedingen, de mogelijkheid om te werken bij KFC, het bestellen via Click & Collect, en de bezorging aan huis. Daarnaast wordt er ook gesproken over het downloaden van de KFC App om op de hoogte te blijven van deals en nieuwe producten. Verder worden er andere onderwerpen besproken zoals werken bij KFC, het verhaal en de waarden van KFC, het milieu, en de klantenservice. Ook worden er voorwaarden genoemd, zoals de algemene gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring. Ten slotte wordt er ook informatie gegeven over voeding en allergenen, en wordt Colins Foods genoemd als partner van KFC.

Wil je weten wat KFC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KFC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KFC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KFC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar KFC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KFC

Bezoekers bekeken ook