Koningskerk

Koningskerk is een Kerk gelegen aan Landsheerlaan 5 in Zwolle.

Meer informatie over Koningskerk in Zwolle

De Koningskerk in Zwolle-Zuid is een onderdeel van de Nederlandse Gereformeerde Kerken. Ze maken gebruik van de app Scipio, die verschillende mogelijkheden biedt zoals het bekijken van de ledenlijst en de verspreiding van het kerkblad. De app is alleen beschikbaar voor leden van de kerk vanwege de persoonlijke informatie die erin staat. Daarnaast is het mogelijk om via de Givt app een bijdrage te doen aan de collecte. De Klaroen, het kerkblad, is nu ook te raadplegen via de Scipio app en kan ook per e-mail ontvangen worden. Het adres van de Koningskerk is Landsheerlaan 5, 8016 ET Zwolle.

Wil je weten wat Koningskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koningskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koningskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koningskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Koningskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koningskerk

Bezoekers bekeken ook