Korean Martial Arts

Korean Martial Arts is een Taekwondoschool gelegen aan Zwarteweg in Zwolle.

Meer informatie over Korean Martial Arts in Zwolle

ITF Taekwon-Do in Zwolle is een veelzijdige en dynamische sport waarbij je stevig en verantwoord kunt trainen onder deskundige leiding. Het is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of ervaring. ITF Taekwon-Do is meer dan alleen een sport, het is ook zelfverdediging, gezond bewegen en jezelf blijven uitdagen. De oefenstof is zeer veelzijdig en omvat onder andere dynamisch schoppen, effectieve zelfverdedigingstechnieken en ontspannende ademhalingsoefeningen. Door de training bij ITF Zwolle word je sterker, leniger, zekerder en rustiger. Voor meer informatie en proeflessen kun je contact opnemen via kma.mussang@gmail.com.

Wil je weten wat Korean Martial Arts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korean Martial Arts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korean Martial Arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korean Martial Arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Korean Martial Arts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korean Martial Arts

Bezoekers bekeken ook