Korfbalvereniging Sparta Zwolle

Korfbalvereniging Sparta Zwolle is een Sportclub gelegen aan Nijenhuislaan 2 in Zwolle.

Meer informatie over Korfbalvereniging Sparta Zwolle in Zwolle

Sparta Zwolle is een actieve korfbalvereniging uit de wijk Stadshagen in Zwolle. Iedereen kan op zijn eigen niveau sporten bij deze vereniging. Er worden regelmatig nieuwsberichten geplaatst, zoals aankondigingen van algemene ledenvergaderingen en deelname aan de Grote Clubactie. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals spelletjesavonden en het jeugdkamp. Het is mogelijk om lid te worden van Sparta Zwolle op elk moment van het jaar. Voor nieuwe jeugdleden staat plezier en sportieve ontwikkeling voorop, en bij de senioren zijn er mogelijkheden voor zowel breedte- als wedstrijdkorfbal. Er is ook een selectieteam voor spelers die op het hoogste niveau willen spelen. De vereniging heeft een veld en clubhuis op Sportpark De Verbinding en een sporthal genaamd Victorium. Het postadres van Sparta Zwolle is Peermos 7 in Zwolle.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Sparta Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Sparta Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Sparta Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Sparta Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Korfbalvereniging Sparta Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Sparta Zwolle

Bezoekers bekeken ook