Kota Radja Zwolle

Kota Radja Zwolle is een Aziatisch fusion-restaurant gelegen aan Melkmarkt 50 in Zwolle.

Meer informatie over Kota Radja Zwolle in Zwolle

Kota Radja is een Aziatisch fusion restaurant in het hart van Zwolle. Ze serveren authentieke en vernieuwende gerechten uit verschillende Aziatische keukens, waaronder heerlijke Asian Tapas. Het restaurant biedt verschillende diensten aan, zoals reserveringen, afhalen, bezorgen en catering. De gerechten zijn een moderne interpretatie van de Japanse, Chinese, Koreaanse en Thaise keuken, waarbij er geen onderscheid is tussen voor- en hoofdgerechten en je eindeloos kunt combineren. Kota Radja heeft ook positieve reviews ontvangen en biedt cateringdiensten aan voor evenementen. Het restaurant is gevestigd op Melkmarkt 50 en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.30 uur. Je kunt ook op de hoogte blijven van Kota Radja via hun social media kanalen.

Wil je weten wat Kota Radja Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kota Radja Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kota Radja Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kota Radja Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Kota Radja Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kota Radja Zwolle

Bezoekers bekeken ook