Krachtcentrale

Krachtcentrale is een Sportcomplex gelegen aan Boerendanserdijk 47 in Zwolle.

Meer informatie over Krachtcentrale in Zwolle

Krachtcentrale is een organisatie die mensen helpt om hun doelen te bereiken op het gebied van gezondheid en welzijn. Met een team van twaalf specialisten bieden ze verschillende programma's aan, zoals Herstel, Performance, Testlab en Vitaliteit. Bij Krachtcentrale zijn er verschillende locaties, waaronder in Zwolle en Heino. Iedereen is welkom en kan zijn verhaal delen. De specialisten werken onder andere op het gebied van bewegingswetenschappen, diëtetiek, fysiotherapie en sportcoaching. Krachtcentrale heeft ruime openingstijden en is ook in het weekend geopend. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Krachtcentrale verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krachtcentrale of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krachtcentrale? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krachtcentrale het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Krachtcentrale reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krachtcentrale

Bezoekers bekeken ook