La Cubanita Zwolle

La Cubanita Zwolle is een Tapas restaurant gelegen aan Melkmarkt 45 in Zwolle.

Meer informatie over La Cubanita Zwolle in Zwolle

La Cubanita in Zwolle biedt onbeperkt tapas eten aan. Je kunt reserveren via de website of telefonisch contact opnemen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 16:30 tot 22:00 uur, behalve op vrijdag en zaterdag, dan sluit het restaurant om 23:00 uur. Om te bestellen scan je de QR-code met je telefoon, maar als je batterij leeg is hebben ze powerbanks beschikbaar. Er zijn vacatures voor barmedewerkers, medewerkers in de spoelkeuken, keukenmedewerkers en medewerkers in de bediening. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat La Cubanita Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Cubanita Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Cubanita Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Cubanita Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar La Cubanita Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Cubanita Zwolle

Bezoekers bekeken ook