La Cucaracha

La Cucaracha is een Mexicaans restaurant gelegen aan Sassenstraat 54 in Zwolle.

Meer informatie over La Cucaracha in Zwolle

Bij La Cucaracha in Zwolle kun je thuis genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten. Je kunt bij hen afhalen, maar ze bezorgen niet. Ze bereiden klassiekers zoals taco's, burrito's, quesadilla's en enchilada's, maar je kunt ook kiezen voor het gusto-menu met verschillende voor- en hoofdgerechten. Het eten bij La Cucaracha is een Mexicaanse en culinaire belevenis met verse maïstortilla's, verse ingrediënten en 2-sterren Beter Leven kip en rundvlees uit het Vechtdal. Ze hebben ook pepers uit eigen kas. Je kunt à la carte dineren of kiezen voor vegetarische opties. De openingstijden en een krantenartikel uit 2008 zijn te vinden op hun Twitter-account.

Wil je weten wat La Cucaracha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Cucaracha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Cucaracha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Cucaracha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar La Cucaracha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Cucaracha

Bezoekers bekeken ook