La Stalla Ristorante

La Stalla Ristorante is een Italiaans restaurant gelegen aan Kamperstraat 7 in Zwolle.

Meer informatie over La Stalla Ristorante in Zwolle

Ristorante La Stalla in Zwolle is nu ook geopend voor lunch op zaterdag en zondag. Het restaurant biedt een gezellige sfeer en persoonlijke omgang, en serveert authentiek Italiaans eten. La Stalla behoort tot de top 10 pizzeria's van Nederland volgens het magazine De Smaak van Italië 2020. Het restaurant is opgericht in 1972 en heeft in de loop der jaren uitgebreid zonder zijn eigen identiteit te verliezen. Naast het restaurant biedt La Stalla ook catering en evenementen aan, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Het menu bestaat uit meer dan 34 authentieke Italiaanse pizza's, samen met kindergerechten, desserts, vegetarische gerechten, vleesgerechten en pasta's. Het restaurant is gevestigd in een historische straat in Zwolle en biedt een sfeer die doet denken aan Italië. De contactgegevens van La Stalla zijn: Kamperstraat 7, 8011 LJ Zwolle, telefoonnummer +038 421 2583, en de openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 17:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 13:00 tot 22:00 uur. Het restaurant is gesloten van 26 december tot en met 2 januari.

Wil je weten wat La Stalla Ristorante verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Stalla Ristorante of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Stalla Ristorante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Stalla Ristorante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar La Stalla Ristorante reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Stalla Ristorante

Bezoekers bekeken ook