Laktalk

Laktalk is een Nagelstudio gelegen aan Krommejak 13C in Zwolle.

Meer informatie over Laktalk in Zwolle

Laktalk is een nagelstudio die gespecialiseerd is in het verzorgen van handen en het aanbrengen van funky nailart. Het salon is gevestigd op Krommejak 13C in Zwolle. Om een afspraak te maken, kan er online contact opgenomen worden via de website. De openingstijden van Laktalk zijn als volgt: op dinsdag en woensdag van 8:00 tot 17:00, op donderdag van 12:00 tot 21:00 en op vrijdag van 8:00 tot 17:00. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via het telefoonnummer 06-57918079 of via het e-mailadres info@laktalk.nl.

Wil je weten wat Laktalk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laktalk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laktalk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laktalk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Laktalk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laktalk

Bezoekers bekeken ook