Landstede Sportcentrum

Landstede Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan Hogeland 10 in Zwolle.

Meer informatie over Landstede Sportcentrum in Zwolle

Het Theater van de Sport, gelegen in het Landstede Sportcentrum in Zwolle, is een veelzijdige sportaccommodatie die wordt gebruikt door verschillende sportteams en verenigingen. Het beschikt over verschillende sportzalen, vergaderzalen en een danszaal, evenals een luxe Businesslounge en een Sportcafé. Het Theater van de Sport biedt een uitstekende locatie voor sportieve en zakelijke evenementen voor groepen van 10 tot 1.200 personen. Het Landstede Sportcentrum is ook rookvrij en draagt bij aan een rookvrije generatie. Korfbalvereniging Oranje Zwart maakt al meer dan 10 jaar gebruik van de ZBC-Hal, die deel uitmaakt van het Landstede Sportcentrum. Voor vragen of reserveringen kan er contact worden opgenomen met het Landstede Sportcentrum.

Wil je weten wat Landstede Sportcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landstede Sportcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landstede Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landstede Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Landstede Sportcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landstede Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook