Lange Kok

Lange Kok is een Chinees restaurant gelegen aan Assendorperstraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Lange Kok in Zwolle

Lange Kok is een restaurant in de buurt van Zwolle waar je terecht kunt voor Chinese, Kantonees en vegetarische gerechten. Ze bieden verschillende menu's aan, zoals rijsttafels, combinatiegerechten en wok-boxen. Daarnaast hebben ze ook soepen, voor- en bijgerechten, loempia's, nasi of bami gerechten, mihoen gerechten, Chinese bami gerechten en eiergerechten. Ze hebben ook speciale menu's voor een bepaald aantal personen. Verder hebben ze aanbiedingen en kun je plastic tasjes bestellen, waarbij er per 10 euro bestelling 1 plastic tasje wordt gerekend.

Wil je weten wat Lange Kok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lange Kok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lange Kok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lange Kok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Lange Kok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lange Kok

Bezoekers bekeken ook