Lanters Technology

Lanters Technology is een Softwarebedrijf gelegen aan Sterzegge 21 in Zwolle.

Meer informatie over Lanters Technology in Zwolle

Lanters Technology is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van bedrijven tijdens de vierde industriële revolutie, "Industrie 4.0". Ze helpen bedrijven om machines en sensoren te verbinden met hun IT-systemen, zodat ze een dieper inzicht kunnen krijgen in hun bedrijfsprocessen en preventieve maatregelen kunnen nemen. Lanters Technology werkt samen met de provincie Overijssel aan de ontwikkeling van een energiezuinige en betaalbare waterkwaliteitssensor, inclusief een monitoringdashboard en voorspellende modellen. Het doel is om bedrijven te ondersteunen met (voorspelde) gegevens in een meer inzichtelijke manier, zodat problemen opgelost kunnen worden voordat ze grotere problemen worden. Lanters Technology bestaat uit een team met verschillende technische vaardigheden en werkt nauw samen om integriteit en loyaliteit te waarborgen.

Wil je weten wat Lanters Technology verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lanters Technology of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lanters Technology? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lanters Technology het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Lanters Technology reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lanters Technology

Bezoekers bekeken ook