Las Rosas

Las Rosas is een Spaans restaurant gelegen aan Rodetorenplein 10 in Zwolle.

Meer informatie over Las Rosas in Zwolle

In de tekst worden de aangepaste openingstijden van Las Rosas in Zwolle vermeld. Op zondag tot en met woensdag is het restaurant geopend van 12.00-23.00 uur, op donderdag van 12.00-24.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00-01.00 uur. Tussen 18.00-21.00 uur kan het restaurant telefonisch wat minder goed bereikbaar zijn. Daarnaast wordt er vermeld dat er bij Las Rosas onbeperkt genoten kan worden van de hele tapaskaart gedurende 2,5 uur. In de tekst worden ook enkele gerechten van het menu genoemd, zoals de Hamburguesa Dry aged Black Angus en de Pan con bife de lomo. Verder wordt er kort iets gezegd over de stad Zwolle, waar Las Rosas gevestigd is, en worden er andere eetgelegenheden en een hotel in de stad genoemd.

Wil je weten wat Las Rosas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Las Rosas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Las Rosas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Las Rosas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Las Rosas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Las Rosas

Bezoekers bekeken ook