Laseur

Laseur is een Electronicareparatiewinkel gelegen aan Ter Pelkwijkpark 18 in Zwolle.

Meer informatie over Laseur in Zwolle

Laseur biedt duurzame oplossingen op het gebied van elektra, IT, data en telecom. Ze leveren kwaliteit en bieden persoonlijke service. Op het gebied van elektra bieden ze oplossingen voor zowel binnen als buiten, verlichting en vastgoed onderhoud. Voor IT bieden ze reparatie en ondersteuning, cloud en back-up, en verkoop en advies. Op het gebied van data bieden ze draadloze en bedrade netwerken, camerabeveiliging en overige systemen. Voor telecom bieden ze onder andere service voor iPhone/iPad, Samsung en intercoms. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier, e-mail, telefoon of WhatsApp. Ze bieden fatsoenlijke service, nemen de tijd voor hun klanten en leveren 100% kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Ze denken ook aan duurzame oplossingen en bieden een ruime garantieperiode op alle werkzaamheden.

Wil je weten wat Laseur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laseur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laseur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laseur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Laseur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laseur

Bezoekers bekeken ook