Lekker in je Sas

Lekker in je Sas is een Sportmasseur gelegen aan De Voochtstraat 19 in Zwolle.

Meer informatie over Lekker in je Sas in Zwolle

Lekker in je Sas biedt verschillende soorten massages aan, waaronder sport-, ontspannings-, hotstone-, kruidenstempel- en Chinese hoofd, nek & schouder massages. De eigenaresse, Saskia, is een enthousiaste sportinstructrice die haar klanten helpt om fitter en gezonder te worden. Massages kunnen helpen bij rug-, schouder- en nekpijn, vermoeide spieren, blessures en spanning en stress. Een massage zorgt voor ontspanning en herstel van het lichaam. De tarieven variëren per soort massage en de duur ervan. Klanten zijn zeer tevreden over de massages van Saskia en prijzen haar expertise en enthousiasme.

Wil je weten wat Lekker in je Sas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekker in je Sas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekker in je Sas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekker in je Sas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Lekker in je Sas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekker in je Sas

Bezoekers bekeken ook