Leonie Huitema Photography

Leonie Huitema Photography is een Fotograaf gelegen aan Bultkroos 31 in Zwolle.

Meer informatie over Leonie Huitema Photography in Zwolle

Leonie Huitema is een fotograaf met ervaring in het fotograferen van honden, paarden en mensen. Ze heeft geen studio en maakt alle foto's buiten, wat ze persoonlijk het mooiste vindt vanwege de verschillende achtergronden die mogelijk zijn. Ze neemt altijd de tijd voor een fotoshoot in een ontspannen en gezellige sfeer. Vooraf bespreekt ze de wensen met de klant en wordt er een datum en locatie afgesproken. Er zijn veel mogelijkheden, van portretten tot actiefoto's en van sfeerbeelden tot beweging. Bij het maken van de foto's kunnen er wat tips worden gevolgd, zoals het meenemen van beloningen voor de hond, een riem, water en favoriet speelgoed. Het auteursrecht van de foto's blijft altijd bij de fotograaf en de foto's mogen niet aangepast worden. Bij het kopen van een foto krijgt men geen rechten of licenties, maar alleen een exemplaar voor eigen gebruik. Foto's kunnen gebruikt worden voor de portfolio en social media van de fotograaf. De fotoshoot kan geannuleerd worden door de fotograaf vanwege weersomstandigheden of overmacht. Leonie Huitema Photography is niet aansprakelijk voor ongevallen of lichamelijke schade tijdens de fotoshoot.

Wil je weten wat Leonie Huitema Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leonie Huitema Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leonie Huitema Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leonie Huitema Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Leonie Huitema Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leonie Huitema Photography

Bezoekers bekeken ook