Librije's Winkel

Librije's Winkel is een Delicatessenwinkel gelegen aan Spinhuisplein 1 in Zwolle.

Meer informatie over Librije's Winkel in Zwolle

Librije's Winkel biedt een breed assortiment aan pure en culinaire producten aan, die ook geserveerd worden in De Librije. Ze hebben onder andere jam, mosterd, gelei, olie, hartige snacks, dressings en honing. In samenwerking met Euroma heeft Jonnie Boer een kruidenassortiment ontwikkeld. Daarnaast verkopen ze prachtige wijnen, zowel per fles als in pakketten. Ook hebben ze Botanical Spirits, speciaal bieren, koffie en thee. Verder vind je bij Librije's Winkel kookgerei en een breed scala aan cadeaus. Ze hebben ook producten voor thuis, zoals biologische wijnzeepjes en geurstokjes. Je kunt ook een cadeaubon van Librije's Winkel geven, waarmee je producten kunt kopen of een luxe nacht kunt beleven in Librije's hotel. De winkel heeft verschillende openingstijden, maar is gesloten op maandag en dinsdag. Tijdens vakantieperiodes worden online bestellingen gewoon verstuurd.

Wil je weten wat Librije's Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Librije's Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Librije's Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Librije's Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Librije's Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Librije’s Winkel

Bezoekers bekeken ook