Lisa’s Beauty Place

Lisa’s Beauty Place is een Wimpersalon gelegen aan Hagelstraat 6D in Zwolle.

Meer informatie over Lisa’s Beauty Place in Zwolle

Lisa Mollenaar van Lisa's Beauty Place is een gespecialiseerde beautysalon in Zwolle voor wimperextensions, Lash lifting en verschillende behandelingen voor wenkbrauwen. Lisa heeft ruim vijf jaar ervaring in dit vak en streeft altijd naar perfectie. Ze is gespecialiseerd in het gebruik van verschillende technieken voor wenkbrauwen en wimpers en heeft alle certificaten behaald en zelfs een wedstrijd gewonnen. Lisa's doel is om mensen nog mooier te maken en hen een fijn en welkom gevoel te geven. Haar behandelingen omvatten onder andere wimperextensions, henna brows, lash volume lift, brow lamination, browstyling en ombré powder brows. Lisa's Beauty Place is geopend van maandag tot en met zaterdag, maar Lisa is ook beschikbaar buiten de vaste openingstijden. Klanten kunnen contact opnemen via WhatsApp, e-mail of social media.

Wil je weten wat Lisa’s Beauty Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lisa’s Beauty Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lisa’s Beauty Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lisa’s Beauty Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Lisa’s Beauty Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lisa’s Beauty Place

Bezoekers bekeken ook