Lisa’s Deli

Lisa’s Deli is een Veganistisch restaurant gelegen aan Assendorperstraat 78 in Zwolle.

Meer informatie over Lisa’s Deli in Zwolle

Lisa's Deli is een lokale buurtwinkel gevestigd in Zwolle. Het doel van Lisa en haar team is om de lokale buurtshop te worden en ze bieden onder andere warme koffie, take-away maaltijden en dagelijkse boodschappen aan. Het pand heeft een vintage uitstraling en er zijn veel vegetarische en veganistische opties beschikbaar. Lisa's Deli werkt samen met kleine lokale ondernemingen en biedt unieke producten aan. Ze hebben ook een wisselend menu met zoete en hartige snacks en salades. Daarnaast serveren ze heerlijke koffie van het merk LOT61. Duurzaamheid is belangrijk voor Lisa's Deli en ze streven naar een verpakkingsvrije take-away. Iedereen is welkom in de Deli en ze nodigen mensen uit om een kijkje te komen nemen.

Wil je weten wat Lisa’s Deli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lisa’s Deli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lisa’s Deli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lisa’s Deli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Lisa’s Deli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lisa’s Deli

Bezoekers bekeken ook