Loetje

Loetje is een Restaurant gelegen aan Wipstrikkerallee 213 in Zwolle.

Meer informatie over Loetje in Zwolle

Dit najaar opent Loetje een nieuw restaurant in Huizen, met uitzicht op de oude haven. Daarnaast is Loetje Zeist sinds 1 september geopend. Je kunt reserveren bij Loetje, zowel voor het restaurant als het terras en ook voor groepen. Het is mogelijk om (zakelijke) evenementen of feesten te organiseren bij Loetje. Er zijn mogelijkheden voor mensen met allergieën of speciale diëten. Loetje gebruikt eigen jus. Je kunt ook lunchen bij Loetje en ze accepteren kadobonnen. Honden zijn welkom en voor sollicitaties kun je terecht op de website van Loetje.

Wil je weten wat Loetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Loetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loetje

Bezoekers bekeken ook