Logis.P

Logis.P is een Softwarebedrijf gelegen aan Koestraat 8 in Zwolle.

Meer informatie over Logis.P in Zwolle

Logis.P biedt oplossingen voor Patient- & Customer Flow Management om de patiëntenstroom te optimaliseren binnen zorginstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven. Door gebruik te maken van selfservice technologie en integratie met relevante bedrijfsapplicaties wordt het logistieke proces verbeterd en de gastvrijheid vergroot. Het bedrijf richt zich op de visitors journey en zorgt ervoor dat patiënten en bezoekers op de juiste manier naar en door de locatie worden geleid, met de juiste informatie en een vereenvoudigd administratief proces. Logis.P Universe is de totaaloplossing bestaande uit verschillende functionaliteiten die zowel gezamenlijk als los kunnen worden ingezet. Verschillende ziekenhuizen, overheidsinstellingen en bedrijven in binnen- en buitenland maken al gebruik van de producten van Logis.P. Wie meer wil weten, kan contact opnemen met het bedrijf via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Logis.P verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Logis.P of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Logis.P? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Logis.P het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Logis.P reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Logis.P

Bezoekers bekeken ook