Lundo - Next Gen Software

Lundo - Next Gen Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Boerendanserdijk 41 in Zwolle.

Meer informatie over Lundo - Next Gen Software in Zwolle

Dit artikel gaat over digitale oplossingen die worden aangeboden door het bedrijf Lundo. Ze bieden verschillende applicaties, zoals apps, webapplicaties, platforms en portals, waarmee diensten gedigitaliseerd kunnen worden. Daarnaast bieden ze API-koppelingen aan waarmee applicaties en systemen kunnen samenwerken, en digitale tools waarmee tijdrovende taken geautomatiseerd kunnen worden. Binnen hun development teams werken ze met verschillende stacks voor frontend en backend. Ze bieden ook de mogelijkheid om vrijblijvend te sparren met een van hun experts. Lundo volgt de hoogste beveiligingsstandaarden en heeft ervaring met het opslaan van medische gegevens. Ze leveren al sinds 2007 hoogwaardige applicaties en ontwikkelen in-house en hosten in Nederland. Ze zijn trots op verschillende cases, waaronder een live stream van textielproductie en een platform voor horecaondernemers in Zwolle.

Wil je weten wat Lundo - Next Gen Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lundo - Next Gen Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lundo - Next Gen Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lundo - Next Gen Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Lundo - Next Gen Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lundo – Next Gen Software

Bezoekers bekeken ook