MAILKONING

MAILKONING is een Internetmarketing gelegen aan Haarbeek 19 in Zwolle.

Meer informatie over MAILKONING in Zwolle

Mailkoning biedt een pakket waarmee je gepersonaliseerde nieuwsbrieven kunt sturen naar je contactpersonen. Het pakket bevat een ontwerp in jouw huisstijl en een ingericht account. Daarnaast bieden ze persoonlijke begeleiding en ondersteuning via telefoon, mail en videosupport. De pakketprijzen zijn exclusief BTW en er is ook de mogelijkheid om een pakket af te nemen met meer dan 10.000 contactpersonen. Naast het basis abonnement biedt Mailkoning ook een full service abonnement aan, waarbij ze verschillende diensten aanbieden, zoals het schrijven en opmaken van nieuwsbrieven, het versturen ervan, het analyseren van statistieken en het adviseren van klanten. Mailkoning werkt samen met specialisten op het gebied van huisstijl, fotografie, film, tekst, website- en webshop ontwikkeling en SEO & SEA. Ze nodigen geïnteresseerden uit om contact met hen op te nemen om te ontdekken wat ze voor hen kunnen doen.

Wil je weten wat MAILKONING verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAILKONING of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAILKONING? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAILKONING het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar MAILKONING reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAILKONING

Bezoekers bekeken ook