Manon JonkerTennis

Manon JonkerTennis is een Tennisleraar gelegen aan Middelweg 401 in Zwolle.

Meer informatie over Manon JonkerTennis in Zwolle

MJ Tennis is een tennisclub waar iedereen welkom is, zonder dat er een lidmaatschap nodig is. Ze bieden een gevarieerd programma aan voor zowel beginnende als ervaren spelers van alle leeftijden. Daarnaast kun je bij MJ Tennis ook tennisbanen huren. De club organiseert ook activiteiten zoals schooltennis, bedrijvenclinics, tenniskampen en evenementen. Het doel van MJ Tennis is om mensen op een leuke en plezierige manier aan het tennissen te krijgen. Ook is er MJ Tenniskleding verkrijgbaar met 20% korting. Er zijn verschillende acties, zoals een strippenkaart voor tennislessen en sportieve quality time. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon Jonker Tennis.

Wil je weten wat Manon JonkerTennis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manon JonkerTennis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manon JonkerTennis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manon JonkerTennis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Manon JonkerTennis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manon JonkerTennis

Bezoekers bekeken ook