Marshlands Jiu Jitsu

Marshlands Jiu Jitsu is een Sportschool gelegen aan Assendorperdijk 53 in Zwolle.

Meer informatie over Marshlands Jiu Jitsu in Zwolle

Marshlands Jiu Jitsu is een groep gemotiveerde mensen met een passie voor de sport. Ze bieden lessen aan voor beginners waarin de basisprincipes en bewegingen worden geoefend. Daarnaast hebben ze ook een wedstrijdteam dat regelmatig deelneemt aan nationale en internationale wedstrijden. Voor kinderen is Braziliaans Jiu Jitsu een goede manier om te socialiseren, hun conditie te verbeteren en plezier te hebben. De lessen bij Marshlands Jiu Jitsu bestaan uit het herhalen van technieken, uitleg van concepten en strategieën, en regelmatige sparrings rondes om de vaardigheden te verbeteren. Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met het team van Marshlands Jiu Jitsu.

Wil je weten wat Marshlands Jiu Jitsu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marshlands Jiu Jitsu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marshlands Jiu Jitsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marshlands Jiu Jitsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Marshlands Jiu Jitsu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marshlands Jiu Jitsu

Bezoekers bekeken ook